Reina

Reina        

Reina

FINAL FELIÇ: TORNADA AL SEU PROPIETARI!!

Reina és una siamesa que vam trobar al carrer desnodrida, la nostra sorpresa va ser que era una gateta que havia parit feina poc, ja que tenia llet, vam estar voltant per on l’havíem agafat i no vam trobar cap gatet petit.

La vam agafar i la vam portar al nostre terreny a veure com s’adaptava amb els gatets que tenim, gràcies a ella i la seva llet vam salvar a gatets petits que teníem alimentant en biberó. És una super mami, ja que ha alimentat a molt gatets petits que anàvem trobant. Després de la gran ajuda que ens havia donat vam pensar que ja era hora d’esterilitzar-la.

Fa pocs dies una de les nostres voluntàries va anar a donar menjar a una de les nostres colònies i es va trobar a Reina a una part de la carretera, vam pensar que havia tingut un accident. Ràpidament, la vam agafar i vam marxar al veterinari, Reina havia tingut un fort cop i no sabíem si la podríem salvar, però com ella és molt forta i valenta cada dia està millor. De moment té una fissura al paladar i inflamació a la cara per culpa del cop, estem esperant a fer-li més proves per veure la seva evolució.

Esperem que Reina és recuperi aviat i ens doni l’alegria que sempre tenim quan està al nostre costat.

Si vols conèixer als nostre gatets i gossets posat en contacte amb nosaltres, cada animal té una història i nosaltres podem explicar-la.

Reina

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: