AJUDEM A GOTHAM

AJUDEM A GOTHAM!!

gotam operació

Gotham és un cadell de 6 mesos, no ha tingut un vida fàcil. Un dia el vam trobar amb el seu germà Darko dins d’una capsa abandonats al costat de la carretera. Estaven geladets de fred i tenien molta gana, tenien pocs dies de vida. Ràpidament, els vam portar al veterinari i poc a poc van poder anar recuperant-se, al cap d’uns mesos el seu germà Darko va ser adoptat però ell no ha tingut la mateixa sort. És un gosset molt sociable, carinyos, li encanta està acompanyat de la gent, obedient i molt juganer.

Gotham continua en la mala sort, aquest dilluns que va fer tant de vent, li va caure alguna cosa damunt de la seva cameta i li ha trencat la tíbia, té la ròtula desplaçada i els ossets del peu tots trencadets. GOTHAM NECESSITA SER OPERAT D’URGENCIA. La nostra associació no es pot fer càrrec de l’operació, radiografies, medicaments, etc. NECESSITEM AJUDA URGENTMENT!!

DEMANEM DONATIUS ECONOMICS per poder operar a Gotham.

Podeu ajudar-nos de dos maneres:

1. El dissabte dia 5 estarem al mercat de La Sénia per tota la gent que vulgui vindre a fer els seus donatius, també farem una rifa amb un lot compost per productes per als animals. La participació d’aquesta rifa serà de 2€, podeu venir al mercat el dia 5 de desembre o passar qualsevol dimecres per la nostra seu (Passeig la Clotada, sense número).

2. Qui vulgui fer qualsevol donatiu per petit que sigui, Gotham us estarà molt agraït!! El número de comte on podeu fer l’ingrés per ajudar-nos i poder operar-lo és: 0049-2470-11-2014026860 Banc Santander.

Necessitem que sigueu solidaris, que ens ajudeu i que sobretot col·laboreu amb nosaltres. Recordem que som una associació sense ànim de lucre composta per poques noies voluntàries que vivim per ajudar als animals. Faci vent, plogui, …nosaltres estem amb els animals, cuidant-los i intentant que estiguin el millor possible sempre tenim el compte les instal·lacions i recursos de disposem.

NECESSITEM LA VOSTRA AJUDA!!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: