Video Acolama 2015

 

Amb aquest video volem mostrar-vos una part de la feina que hem fet durant aquest any 2015. Hem rescatat 64 gossos del carrer i d’aquests, 35 els hem pogut retornar al seu propietari i 20 han sigut donats en adopció. A més, hem pogut alimentar 112 gats de les colònies que tenim controlades, d’aquests n’hem esterilitzat a 34 i, 4 gats trobats han sigut retornats al seu propietari mentre que 22 els hem pogut donar en adopció.

Darrere d’aquestes xifres s’amaga molta feina, esforç, voluntat..però sobretot sentiments. Sentiments de por perquè l’animal pot estar en perill i desig de treure’l del carrer, de l’abandonament, del maltracte. Sentiments d’esperança perquè es posen malalts i els hem de tractar esperant la seva òptima recuperació. Sentiments d’alegria, d’empatia, il·lusió, de veure les ganes de lluitar, viure, jugar, còrrer. La companyia que busquen i el ràpid que aprenen.. Són moltes les coses que ens fan sentir aquests peludets, impossible de reflexar-ho tot en paraules. Fem aquesta feina voluntària perquè sentim que ho hem de fer, perquè ens uneixen els mateixos valors i principis respecte els animals, perquè som la veu dels que no en tenen i perquè dedicar-nos a ells ens fa més feliços.

Moltes gràcies a totes les persones que ens han ajudat durant aquest any, tant en els moments fàcils com en els dificils. Gràcies per les aportacions que ens heu fet tant de menjar, medicaments, econòmiques, mantes, llits, etc. Gràcies a les cases d’acollida, als voluntaris, als socis i als adoptants. En definitiva, gràcies a totes les persones que heu participat de la forma que sigui per ajudar-nos a seguir ajudant-los, sense vosaltres no hauria sigut possible!

I tu? T’animes a ajudar-nos? ET NECESSITEM!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: