Aura i Nara

MAMIS EN ADOPCIÓ

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Aquestes dos gatetes adultes són dues gates rescatades embarassades del carrer. Estaràn calentetes i no els faltarà de res gràcies a una de les nostres voluntàries que s’ha oferit a tenir-les a casa fins que naixesin els bebés, mamin el temps suficient i les puguem esterilitzar. Passat aquest temps i sentint-ho molt, si no trobem adoptant per a aquestes preciositats haurem de deixar-les al càrrer un altre cop ja que no tenim gatera ni cases d’acollida per a elles. Demanem adoptants o cases d’acollida urgentment!!

Aura i Nara ja són mamis! Aura ha parit 4 bebés preciosos tots pardets i blancs i Nara una setmana després ha parit 5 bebés, però un era mort, els que li han quedat són tots negrets i un blanc i negre. És molt prompte per saber com seran i si seran mascles o femelles però quan cumplin els dos mesos ja podran ser donats en adopció.

El que ens preocupa més és poder trobar-los una familia a aquestes dos lluitadores perquè si no surt adoptant hauran de tornar al càrrer amb el perill que això comporta de ser atropellades. Les dos són molt bones i carinyoses, només volen caricies i mimitos. Són molt mansetes i es porten molt bé a casa. Demanem ajuda! El càrrer és molt perillòs per a elles!!!

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: