GOS TROBAT

GOS TROBAT

Aquest gos mascle va ser trobat per uns particulars per la població, en un estat lamentable, abandonat i desnutrit. Malgrat això, dins del seu estat està mitjanament bé, encara que pesa 15 quilos i haria de pesar entre 25 i 30 quilos.

En principi buscàvem al propietari però creiem que no tindrà el valor de venir a buscar-lo després de veure com està l’animal, també volem pensar que fa temps que es va escapar però tampoc hem rebut cap avis ni nosaltres ni la policia, per aquest fet, pensem que es un gos de caça abandonat!

És indignant veure com moltes persones són els animals i els animals a vegades són més persones, i ens expliquem perquè diem això, doncs perquè és un amor de gos, carinyos, juganer, no ens coneix de res, no sap si li podem fer mal o no i està sempre davant i darrere nostre.

No hi ha dret de casos com aquest, ja hi ha prou d’abandonaments, ja hi ha prou de tenir els animals en males condicions, tenen els seus drets els seus valors, encara que no parlin, són ésser vius, amb cor, sang, sentiments, emocions, fred, calor, gana…com tots nosaltres.

Si algú sap de qui potser o té alguna informació que ens ho digui, com es de costum no té xip!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: