Dolça i cadells trobats

Dolça i cadells trobats

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Fa uns dies ens van donar l’avís que hi havia una gossa perduda amb els seus cadellets de pocs dies a una finca de Sant Rafel del Riu. La noia que li anava donant de menjar ens va demanar ajuda per treure aquesta mami i els seus cadells del carrer, alimentar-los, donar-los un sostre on poder estar en dies de pluja o fred. Dolça, la mare, estava i està molt desnodrida i plena de caparres. Ara, li donem vitamines per a que agafi forces per a continuar alimentant el seus bebés i que creixin forts i sans.

Cada dia, aquesta campeona va millorant poc a poc i estem segures que sortiran tots endavant. Els bebés són dos femelles i tres mascles i quan tinguin l’edat ja podran ser donats en adopció i Dolça també, quan acabi de donar de mamar. Si alguna persona sap qui pot ser el seu propietari que es posi en contacte amb nosaltres, encara que pensem que no la reclamarà, ja que ens estem trobant molts podencs perduts o abandonats en aquesta època i els seus amos no apareixen. Però si han d’estar malament i no els han de voler, estan millor amb nosaltres que, algun dia, els trobarem la família que es mereixen que de ben segur els estimaran com a membres de la seva família i mai els abandonaran.

Volem agraïr a Mireia per la seva bona voluntat, per alimentar cada dia a Dolça, donar-nos l’avís i involucrar-se tant amb aquesta gosseta i els seus cadells per a que no els sacrifiquesin, i també a la seva casa d’acollida per obrir-li les portes de casa seva a ella i els seus cadells durant tot aquest temps que han de crèixer forts i sans fins que trobem les persones adequades per donar-los en adopció. Moltes gràcies!! Necessitem més persones com vosaltres!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: