Gossa trobada

GOSSA TROBADA

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Dijous a la tarda vam recollir aquesta gosseta al centre del poble. Amb la marca del collar que feia poc li havien tret a consciència, sense xip, amb algunes ferides ben fees, però va confiar de seguida amb nosaltres. Després de portar-la al veterinari i saber el seu diagnòstic, no tenim cap dubte que és un altre cas d’abandonament!!

Aquesta gosseta té una ferida bastant gran i profunda a l’orella, segurament a causa d’un mos o d’una enganxada a algun lloc. Aquesta ferida no se li curarà fàcilment i és necessari operar per a tallar-li aquest tros, ja que si no ho fem se li anirà menjant i plegant l’orella per intentar curar-se sense èxit. A més, té un foradet a la galta a causa d’una infecció al queixal que li ha passat a la geniva i li està supurant el pus per la galta. Evidentment, també s’ha d’operar. Però això no és tot, noooo, la gran sorpresa és que ve en regalito, està embarassada!! I amb els bebés ben formadets! De manera que no la podem esterilitzar ja i tampoc la podem operar per les altres coses perquè seria perillós per ella i els seus bebés.

Què ha passat senyor/a propietari?? L’ha tingut tan descuidada que ara li ha vingut tot de cop?? Massa problemes?? Massa diners?? Poca responsabilitat!! Saps que estem nosaltres i que recollim els gossos abandonats, perduts, maltractats? Saps que hi ha persones millors que tu que cuidaran de la teva gossa i s’encarregaran de tot?? Així de fàcil és abandonar el teu amic incondicional a la seva sort? Treure-li el collar i abandonar-lo dins del poble? Així t’has quedat en la consciència ben tranquil·la no?? Després la gent ens pregunta per què no podem agafar els gossos que es troben, doncs no els podem agafar perquè estem saturades totes les protectores per culpa de gent irresponsable que abandona els seus animals, gent inconscient que no pensa en les conseqüències abans de tenir animals, que no pensa que pateixen i senten i que són companys de vida, gent que no esterilitza a les seves mascotes i tenen camades no desitjades una vegada, i una altra, i una altra.. gent irresponsable!! Als teus fills també els abandonaries?? No es tracta de comparar als animals amb les persones, no. Es tracta d’aprendre que són éssers vius que senten i pateixen i que una vegada teus, són la teva responsabilitat!! RESPONSABILITAT!! Així de clar, però és millor viure sense pensar veritat? és millor actuar sense pensar en les conseqüències i que els altres es carreguin la teva responsabilitat.. i tu en la consciència ben tranquil·la.

Aquesta gosseta ha tingut molta sort de creuar-se amb nosaltres, nosaltres no l’abandonarem, la cuidarem, cuidarem a tots i cadascun dels seus fills i els trobarem una família, més prompte o més tard, però nosaltres els estimarem de veritat i els canviarem la vida, perquè només es mereixen amor i companyia.

Volem recordar-vos que tenim molts cadells i adults que fa dos anys que estan amb nosaltres, que estem saturades, que no tenim lloc, no tenim prou cases d’acollida per tots els gossos i gats que ens trobem o ens porteu, i no tenim adoptants! Per favor, ajudeu-nos a trobar famílies que vulguin acollir i adoptar.

Gràcies als que ens ajudeu, sense vosaltres no podríem continuar endavant!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: