Adopta

Vols un company fidel per a tota la vida? T’agradaria augmentar la teva família amb un nou membre de quatre potes? Vine a conèixer els nostres gats i gossos que tenim per a adoptar, segur que trobaràs a l’amic que estàs buscant i no te’n arrepentiras!

Abans d’adoptar un animal, és molt important que pensis si te’n pots fer càrrec a llarg termini. Has d’informar-te i saber quines necessitats pot tenir, quins problemes poden sorgir i reflexionar si estàs dispost/a a fer-hi front. Has de tenir molta paciència per a educar el nou pelut de casa, el temps i l’atenció que li dediquis és molt important per al seu correcte desenvolupament i equilibri emocional. Els animals no són joguines, no tenen tiquet de canvi o devolució, és molt important que tinguis les idees clares i siguis responsable: busquem persones compromeses amb els nostres animals.

Els gossos que tenim en adopció són gossos perduts,  abandonats o maltractats, amb traumes perquè ho han passat molt malament en la seua vida i s’ha de tenir en compte que necessiten molt amor i dedicació. Pel que fa als gats que tenim en adopció són bebès rescatats de les colònies felines que ens en fem càrrec, a més dels que estan perduts o abandonats al carrer. Tenen unes necessitats específiques diferents dels gats adults, si es fan malalts són tractats, cuidats i controlats, i els socialitzem per a que puguin tenir una millor adaptació i ser adoptats, del contrari serien gats salvatges que es continuen reproduint a les colònies i no els podríem tenir tan vigilats.

Espanya és el país d’Europa on més animals s’abandonen. Cada any s’abandonen una mitjana de 110.000 gossos i 25.000 gats. És terrible.  Vols ajudar a canviar aquesta situació creixent cada any? Actua!

VEURE ANIMALS PER ADOPTAR

A %d blogueros les gusta esto: