Lucky

Mascle

Naixement aprox: Febrer 2013

Tamany: Mitjà (17 kg)

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Aquest gosset és diu Lucky. És mascle, adult i de mida mitjana. Lucky és un amor. Li va costar uns dies adaptar-se a nosaltres i a la resta de companys de quatre potes però ara és el gosset més carinyòs i mimòs que tenim amb nosaltres. Només busca que li fem carícies i li rasquem la pantxa. A més, li agrada molt sortir a passejar i fer excursions però, el que més li agrada és jugar a pilota, és tot un futbolista!

La seva història: Lucky va ser abandonat a l’Ermita (anant cap al Toll dels Arenals). Van baixar-lo del cotxe i se’n van anar. No ho vam vore però sabem que així va ser perquè ell ens ho ha explicat amb el seu comportament i la seva mirada. Tenia molta por de les persones, als gossos s’arrimava amb precaució i cada cotxe que veia anava correns per veure si era el seu amo. Ens va costar dos dies agafar-lo, no sabem com va viure la seva vida passada però estem segures que no era feliç.

Ara Lucky ja esta llest per trobar una familia que l’estimi de veritat i no l’abandoni mai. Vols ser tu qui li doni aquesta oportunitat??

S’entrega xipat, vacunat, castrat, desparasitat, amb cartilla i contracte d’adopció.

A %d blogueros les gusta esto: