Sky

Femella

Data naixement: 31-03-2017

Tamany mitjà (19 kg)

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Sky és una gosseta molt juganera, mimosa i enèrgica. És obedient i molt sociable amb tots els gossos. Li encanta córrer, saltar, jugar i banyar-se al riu. És ideal per anar a córrer o fer excursions amb ella. Per ella busquem una família activa que li pugui fer cremar tota la energia que té i amb una casa amb terrassa o terreny amb molt d’espai.

La seva història: Fa uns mesos, una voluntària va trobar a Dolça, una mare amb molta por amb els seus 6 fills recent nascuts al seu hort. No ho va dubtar ni un moment en treure’ls del carrer i buscar ajuda per a salvar-los la vida. Un dels bebés estava molt dèbil, el va alimentar amb biberó però no va sobreviure i la resta dels germans, Bunny, Rhin, Ren, Winchy i la mare Dolça han estat adoptats, menys ella. Ara ja és la seva hora, Sky necessita trobar una família definitiva que jugui amb ella i la fagi sentir estimada. Estem segures que Sky serà una companya de viatge inoblidable. T’animes?

Moltes gràcies a Mireia i a Angeles, la seva casa d’acollida temporal per cuidar, alimentar i estimar cada dia a tots els cadellets i a la seva mare Dolça, sense vosaltres no els hauríem pogut ajudar. Moltes gràcies!!

S’entrega xipada, vacunada, desparasitada, esterilitzada, amb cartilla i contracte d’adopció. NO es donarà per caçar.

A %d blogueros les gusta esto: