QUI SOM

ACOLAMA LA SÉNIA és un projecte que neix d’un grup de voluntaris amb ganes d’ajudar als animals perduts, abandonats i/o maltractats per la societat, i oferir-los, a través del rescat, control i alimentació, una nova oportunitat de ser adoptats per famílies que els estimin de veritat.

Som una associació sense ànim de lucre que treballem en el nostre temps lliure per ajudar als peluts més desfavorits amb col·laboració d’altres entitats. No tenim gaires recursos i per això necessitem cases d’acollida per poder rescatar els animals. Sols tenim un punt de recollida d’animals temporal per als gossos i treballem directament amb els gats que viuen al carrer.

El nostre objectiu és implantar a la nostra localitat el projecte internacional CER (Captura – Esteril.lització – Retorn) a les colònies urbanes de gats a través dels organismes oficials i col·laboradors. A més d’intervenir amb els gossos perduts o abandonats mitjançant la gestió, control i seguiment d’aquests juntament amb la Policia Local i vetllar pel compliment de la seva correcta identificació mitjançant el microxip.

Vols formar part de la nostra família de voluntaris? Contacta amb nosaltres!!

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: