Blanqueta i Natura us necessiten!!

Blanqueta i Natura han de ser operades d’urgència i necessitem ajuda econòmica per a poder pagar les dos operacions!!

blanquetaa

Blanqueta és una gosseta femella d’un any aproximadament. Va arribar a la granja d’un particular perduda buscant aliment i ens la va portar perquè no se’n podia fer càrrec. No portava xip i no hem pogut trobar el seu propietari i, ara ja ha passat a estar en adopció. Blanqueta ja va arribar a nosaltres un poc coixeta, veiem que com més jugava i corria amb els altres gossos, més coixa anava i li feia mal. Al veterinari ens han dit que Blanqueta te una luxació de ròtula Grau IV (el mes greu) a la pota dreta i s’han de fer tres intervencions en una. Ho té des del naixement, no és produït per cap lesió que hagi tingut ni cap accident però com a més va creixent més complicat és i més pateix perquè li fa més mal i per això s’ha d’operar urgentment. Ara Blanqueta està en una casa d’acollida en la qual la cuiden molt bé i està com una reina, millor del que nosaltres li podem oferir al refugi, i es podrà recuperar millor al postoperatori. Moltes gràcies Anna per donar-li aquesta oportunitat i ajudar-nos en la nostra tasca!

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Natura és una gosseta adulta d’uns set o vuit anys la qual algú va atropellar i la va deixar tirada sense oferir-li cap tipus d’ajuda!! Una particular la va veure i va trucar rapidament a la Policia i a nosaltres i gràcies a ella, Natura està lluitant per sobreviure ingressada a l’ hospital San Francisco de Vinaròs on la cuiden i fan tot el possible per ella. Té 6 costelles trencades, està molt desnutrida amb anèmia i artritis, el seu pronòstic és greu i ha de ser preoperada amb urgència però amb el seu estat actual no suportaria l’operació perquè està molt dèbil, per tant, ha de guanyar forces per a poder ser operada. A més, estem buscant el seu propietari, encara que no portava collar ni xip i pel seu estat de desnutrició i les ferides que presenta, pensem que és un cas d’abandonament. Busquem casa d’acollida per a ella després de la seva operació ja que al refugi no podem donar-li tota l’atenció que necessita, a més de no tenir lloc ja que estem saturades.

Necessitem ajuda econòmica per a poder pagar les operacions, tractaments i els costos veterinaris en general que suposaran els dos casos. Ens hem trobat amb les dos operacions urgents sense poder postposar-les fins reunir els diners necessaris i necessitem la vostra col·laboració.

Numero de compte BBVA: ES03 0182 1745 84 0201771874

Gràcies!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: